Η εταιρεία ξεχώρισε με την παρουσία της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) διακρίθηκε στα φετινά Green Brand Awards 2023, το θεσμό που προάγει την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης, που ενισχύουν την GREEN οικονομία και το Eco Living. Η τελετή απονομής των Βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο House Marriott Hotel.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΑΑ απέσπασε το Gold Award στην κατηγορία Green Events για τη συμμετοχή της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τον σχεδιασμό ενός εντυπωσιακού και διαδραστικού περιπτέρου, που υλοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία Butterfly Communication.

Περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους ανακύκλωσης και την ανάδειξη καινοτόμων εφαρμογών, που αποτελούν την επόμενη ημέρα στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών. Επίσης, στα πλαίσια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων του περιπτέρου της ΕΕΑΑ, παρουσία πολιτών, πολιτικών και ΜΜΕ.

Εκ μέρους της ΕΕΑΑ το βραβείο παρέλαβε η κυρία Βίκυ Μανανά, στέλεχος του τμήματος Μarketing & OΤΑ, η οποία και δήλωσε:

«Είναι τιμή για εμάς ένας θεσμός όπως τα Green Brand Awards να αναγνωρίζει την συνεισφορά της ΕΕΑΑ στην προστασία του περιβάλλοντος και της κυκλικής οικονομίας. Πάνω από 20 χρόνια θέτουμε ως προτεραιότητα το ζήτημα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, και υλοποιούμε επικοινωνιακά και εκπαιδευτικά προγράμματα προς αυτή την κατεύθυνση».