Σχετικά Με Μας

Στη χώρα μας λειτουργεί το αδειοδοτημένο από τις αρμόδιες αρχές (ΕΟΑΝ – Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης) Σύστημα Ανακύκλωσης Αποβλήτων Συσκευασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) με κύρια, αλλά όχι μοναδική μεθοδολογία συλλογής, τους μπλε κάδους και τους μπλε κώδωνες, μία προσπάθεια που ξεκίνησε το 2003.

Νέα

Δείτε τα σημαντικότερα νέα καθώς και δημοσιεύσεις της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.
Διαβάστε περισσότερα

ΕΕΑΑ: Η τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, γίνεται αφετηρία στον αγώνα της Ανακύκλωσης!

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) υποστήριξε το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, τη μεγαλύτερη τριαθλητική διοργάνωση παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Οκτωβρίου στη Βουλιαγμένη, καθώς και του IronKids, με στόχο να αναδείξει την ισχυρή σύνδεση μεταξύ ανακύκλωσης και αθλητισμού, τονίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην προώθηση της αειφορίας και στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΕΑΑ: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η παρουσία της στην 87η ΔΕΘ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΕΑΑ: Υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για Ελληνικές Επιχειρήσεις

Οι Μπλε Κάδοι & Kώδωνες ανά Περιφέρεια

Ανακαλύψτε τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων της ΕΕΑΑ ανά Περιφέρεια.

Η Ανακύκλωση Καινοτομεί

Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας δεν θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί χωρίς την επιχειρηματική κοινότητα, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους συνεργάτες μας, στους εργαζόμενους μας, κυρίως όμως στα εκατομμύρια των πολιτών που συμμετέχουν καθημερινά στην ανακύκλωση. Για το λόγο αυτό η ΕΕΑΑ εκτός από τα έργα μπλε κάδου και κώδωνα αναπτύσσει και ειδικά, ευέλικτα έργα ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες.

Πιλοτικά Έργα

Διαβάστε περισσότερα

Ρεύμα Γυάλινων Συσκευασιών

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιοι Απολογισμοί

Η Ανακύκλωση σήμερα αποτελεί μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την προστασία του περιβάλλοντος σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η σύγχρονη εποχή επιτάσσει κάθε χώρα και κάθε πολίτης να γίνονται αρωγοί και συνοδοιπόροι στην παγκόσμια προσπάθεια μιας κυκλικής και βιώσιμης οικονομίας, κάνοντας την ανακύκλωση μέρος της καθημερινής ζωής.

Ετήσιος Απολογισμός 2022

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος Απολογισμός 2021

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος Απολογισμός 2020

Διαβάστε περισσότερα
Εγγραφείτε στο newsletter