Η Unilever, γνωστή για τα δημοφιλή προϊόντα της, παρουσίασε στο εργοστάσιό της στου Ρέντη μία σημαντική πρωτοβουλία για το περιβάλλον και τη χρήση πλαστικού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι λευκές συσκευασίες (μπουκάλι) του γνωστού απορρυπαντικού SKIP που παράγονται στη χώρα μας, θα παράγονται από τούδε και στο εξής από ανακυκλωμένο πλαστικό και θα είναι 100% ανακυκλώσιμες.
Η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού στη νέα συσκευασία Skip ισοδυναμεί με την εξοικονόμηση 146 τόνων πλαστικού ετησίως, ποσότητα που αντιστοιχεί  σε 58 εκατομμύρια τουβλάκια παιδικών κατασκευών τα οποία αν τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο, καλύπτουν την απόσταση Αθήνα-Βενετία!
Η πρωτοβουλία παρουσιάστηκε τόσο στο εργοστάσιο στου Ρέντη, όπου παρέστη και μίλησε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας, όσο και σε διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου με θέμα «Για ένα καλύτερο αύριο #WeAreRenti» και στην οποία μίλησαν ο κ. Andrew Kennedy, Γενικός Διευθυντής Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), ο κ. Γιώργος Καρατζάς Director Home Care ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και η κα Κατερίνα Αλιφραγκή Marketing Manager Laundry ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas. 

Δείτε το σχετικό video εδώ