Δράση ανακύκλωσης, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στο  Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, στην πλατεία Πέτρου & Παύλου στο Δίλοφο Βάρης.

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης και ο Δήμος Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ, συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Με σύνθημα:
«Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!», διοργανώνουμε στο Δίλοφο Βάρης, δράση ανακύκλωσης, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου,  από τις 09:30-13:30, στην πλατεία Πέτρου & Παύλου.
Στο σημείο συνάντησης, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».

Παράλληλα, θα ενημερωθούν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες. 
Στο  χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό και αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, να μπουν  στην κλήρωση για δύο ηλεκτρικά ποδήλατα.
Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και ο Δήμος Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης συνεχίζουν  την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών, για να κινητοποιηθούμε, να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους στις καθημερινές μας συνήθειες.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ….. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!