Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δράση του «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» της Ε.Ε.Α.Α. στην πλατεία Συντάγματος

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ «Το Χωριό της Ανακύκλωσης» με τη συναρπαστική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και με ειδικό ενημερωτικό περίπτερο το οποίο είχε εγκαταστήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ.

Παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και γονείς κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος και συμμετείχαν ενεργά στα διαδραστικά παιχνίδια του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ΕΕΑΑ. Οι μικροί φίλοι της ανακύκλωσης είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν μέσα από παιχνίδια όπως το κυνήγι χαμένου θησαυρού, το φιδάκι και το ψάρεμα και να μάθουν τις βασικές αρχές της ανακύκλωσης συσκευασιών.

Σημειώνεται ότι, το ενημερωτικό περίπτερο της ΕΕΑΑ επισκέφτηκαν πάνω από 15.000 πολίτες. Η ΕΕΑΑ μοίρασε στους συμμετέχοντες στη δράση τσάντες ανακύκλωσης καθώς και φυλλάδια, με ενημερωτικό υλικό ενώ παράλληλα μοιράστηκαν και μαγνητάκια με χρηστικές πληροφορίες σωστής Ανακύκλωσης.

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, η ΕΕΑΑ μέσω του ενημερωτικού της περιπτέρου, υποδέχθηκε τους φίλους της ανακύκλωσης συμβάλλοντας στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών με το σύστημα της ανακύκλωσης συσκευασιών και απαντώντας στα ερωτήματα τους για τους πλέον γνώριμους μπλε κάδους.
Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης μετά την πολύ θετική του παρουσία στο «Χωριό της Ανακύκλωσης» θα συνεχίσει τη δράση του και σε άλλες πόλεις και μέρη της Ελλάδας. Η ΕΕΑΑ στηρίζει δυναμικά το σύνολο των ενημερωτικών και εκπαιδευτικών δράσεων που συμβάλλουν στην περαιτέρω εξοικείωση των πολιτών με τη χρήση του συστήματος των μπλε κάδων.

Tags