Ο Μπλε Κάδος στους Αγώνες Special Olympics

4000 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ

Φέτος, η Ελλάδα φιλοξένησε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, τους Αγώνες Special Olympics. Σεβόμενη το μοναδικό αυτό θεσμό και στηρίζοντας το θάρρος και τη θέληση των αθλητών των Special Olympics, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) είχε την τιμή να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, φροντίζοντας την αποκομιδή και αξιοποίηση όλων των ανακυκλώσιμων υλικών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Special Olympics που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου.

Η ΕΕΑΑ τοποθέτησε τους γνωστούς πλέον μπλε κάδους, προκειμένου οι αθλητές, οι επισκέπτες, αλλά και το σύνολο των οργανωτικών φορέων να έχουν τη δυνατότητα ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας τους με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν σχεδόν 4000 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί.

Παράλληλα, και με βασικό σκοπό την ευαισθητοποίηση των διοργανωτών, των αθλητών, αλλά και των πολιτών που παρακολούθησαν τους αγώνες, η Ε.Ε.Α.Α, μέσω ειδικού stand, ενημέρωσε το κοινό για τα οφέλη της ανακύκλωσης, ενώ το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους, μαθαίνοντάς τους μέσα από το παιχνίδι την ορθή χρήση του μπλε κάδου.

Όπως στους Αγώνες των Special Olympics δεν υπάρχουν ηττημένοι, παρά μόνο νικητές, αντίστοιχα και η Ανακύκλωση μέσω του μπλε κάδου δημιουργεί μόνο οφέλη για όλους.

Ενωθείτε με τον υπέροχο κόσμο των Αθλητών!
Ενωθείτε με τον υπέροχο κόσμο της Ανακύκλωσης!

Tags