Και αυτό το καλοκαίρι ΔΕΝ ξεχνάμε να Ανακυκλώνουμε!!

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), πραγματοποιεί και φέτος καλοκαιρινές ενημερωτικές εξορμήσεις, διαδίδοντας το μήνυμα της Ανακύκλωσης Συσκευασιών σε όλους!

Αποσκοπώντας στην ενημέρωση των ταξιδιωτών για την ανακύκλωση των συσκευασιών, αλλά και την ενίσχυση της συμμετοχής τους ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών, η Ε.Ε.Α.Α., με την ευγενική παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της ενημερωτικής ενέργειας από τον ΟΛΠ, θα περιμένει όλους τους ταξιδιώτες στο Λιμάνι του Πειραιά, στις 6-7 και 13-14 Αυγούστου για να τους υπενθυμίσει με ένα χρήσιμο έντυπο και δωράκια Ανακύκλωσης για τις διακοπές τους, ότι η Ανακύκλωση δεν αποτελεί μόνο μια συνήθεια της πόλης… Η Ανακύκλωση συνεχίζεται και στις διακοπές!

Aντίστοιχα, η Ε.Ε.Α.Α. θα πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών δράσεων σε ορισμένες από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής με σκοπό την ενημέρωση των λουόμενων για τον ορθό τρόπο ανακύκλωσης των συσκευασιών, μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι «Ανακυκλώνω τις συσκευασίες μου στον μπλε κάδο».

Η ενέργεια, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου στις παραλίες της Βουλιαγμένης, του Αλίμου και της Βάρκιζας ενώ στις 7 και 8 Αυγούστου η ψυχαγωγική αυτή δράση θα βρεθεί στην παραλία του Σχοινιά. Οι λουόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους σχετικά στην Ανακύκλωση των συσκευασιών και να κερδίσουν πολλά συμβολικά δώρα ανάλογα με το σκορ που θα πετύχουν!

Αλήθεια… εσύ ξέρεις ποια υλικά συσκευασίας δέχονται οι μπλε κάδοι;

Tags